Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express eDankort Maestro

Fisk

 

Fisk – akvarium er en dejlig af stressende beskæftigelse, og kan give mange gode underholdningstimer. Et akvarium kan være på hobbyplan eller indgå som avl. En spændende hobby med masser af liv og farver.

Erfaring – vores erfaring er stor og vores viden er bred. Vi arbejder dagligt med vores 50 akvarier – således de fremtræder smukke, velplejede og med sunde fisk til videresalg. Vi sørger hele tiden for at afprøve, studere og videreudvikle os – for på den måde at bistå med den bedste rådgivning og vejledning til vores kunder.

Ernæring – har en meget stor betydning – fisk er et byttedyr og må i naturen vente på føde, hvilket i naturen kan tage flere dage og fremstår i akvariet ofte sultne. Det er derfor vigtigt, at man ikke lader sig narre af dette – da overfordring kan medføre en ubalance i akvariet, og i værste tilfælde medføre døden for akvariets fisk. Er du i tvivl – kontakt os og vi rådgiver gerne mht. fodermængde, valg af foder, og for at afhjælpe diverse problemer.

Adfærd – fisk er meget forskellige i deres adfærd alt afhængig af, hvilke arter man vælger at anskaffe sig. Vi står altid klar med rådgivning ang. valg af arter til netop dit akvarium.