Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express eDankort Maestro

Fugl

Fugle giver liv og glæde og et populært dyr for både børn og voksne. Fugle kan holdes, såvel, ude som inde og skaber liv og glæde, og uden alt for megen afhængighed. Dog kræver papegøjer meget opmærksomhed og kontakt i forhold til deres trivsel. Mindre arter som har en mage, har ikke samme behov for menneskelig kontakt, dog skal de holdes i et miljø, hvor der er mulighed for kontakt med mennesker.

Erfaring – vi har stor erfaring og viden inden for dette område, og vi sælger mindre fugle i butikken. Her står vi også til rådighed, og giver gerne vejledning indenfor pasning af de forskellige arter.

Ernæring – også for fugle er ernæring vigtig. Fugle skal have tilskudsprodukter, sand/skaller for at holde fordøjelsen i orden. Derudover er en kalkblok til næbet vigtig, da denne vokser hele livet. Vi står selvfølgelig til rådighed for videregivelse af vores erfaringer på området, og vejledning i køb af det korrekte foder m.m.

Adfærd – fugle er meget forskellige i deres adfærd, det afhænger af arten. Vi står altid klar med rådgivning omkring de forskellige arter, og hvilken art der passer bedst hos dig. Der er flere muligheder i hold af fugle – skal det være fugle til det daglige selskab eller en voliere i haven? Eller ønsker man en ”livsledsager” i form af en papegøje? – denne kræver flere overvejelser før anskaffelse.