Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express eDankort Maestro

Havedam

At opholde sig i haven med en veletableret havedam med farvestrålende, fisk kan give mange afstressende timer og en sund beskæftigelse for både krop og sjæl. Havedammen kan varierer i størrelse og kan være lige fra den formstøbte til større damme, hvor også et lille vandfald og rislende vand kan skabe en god stemning i haven.

Erfaring – vi har stor erfaring og vores viden bred. Vi har i sæsonen marts – september opsat kar med mange forskellige typer koldvandsfisk, som vi sælger til havedammene, såsom guldfisk, muslinger og koikarper samt planter. Derudover har vi alt i teknisk udstyr, som er et krav for at opretholde en sund og naturlig dam. Vi står altid til rådighed med gode råd og vejledning i salg af både fisk og udstyr, men også ang. den daglige vedligeholdelse såsom fodring og vandpleje osv. 

Ernæring – har en meget stor betydning, da fisk er byttedyr og har en meget stor betydning – fisk er et byttedyr og må i naturen vente på føde, hvilket i naturen kan tage flere dage og fremstår i akvariet ofte sultne. Det er derfor vigtigt, at man ikke lader sig narre af dette – da overfordring kan medføre en ubalance i dammen, og i værste tilfælde medføre døden for dammens fisk. Er du i tvivl kan du altid kontakte os, og vi rådgiver gerne med fodermængde, valg af foder, således problemer undgås.

Adfærd – fisk er meget forskellige i deres adfærd, og afhængig af hvilke arter man vælger. Vi står altid klar med god rådgivning ang. hvilke arter der passer bedst hos dig, og bidrager gerne med vores viden omkring de forskellige typer.