Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express eDankort Maestro

Krybdyr

 

Det er en fascinerende og sjov hobby at holde øgler og padder, men det er samtidig en ansvarsfuld opgave, som kræver fagkundskab, indfølings- og iagttagelsesevne. Disse vekselvarme dyr, kan kun holdes i terrarium, hvor de skal have gode udfoldelses-muligheder samt det rette klima og foder.

Erfaring – vi bestræber os på at opretholde en rimlig stor viden inden for dette område. Området spænder meget bredt, og vores erfaring afspejles dog mest i de padder, såsom land- og sumpskildpadder, som vi holder i butikken. Derudover har vi også en del kendskab til skægagamaer samt fireben, slanger og edderkopper. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive og vejlede i forhold til pasning og anskaffelse.

Ernæring – også for krybdyr er ernæring vigtig. De skal have det rigtige foder, som er meget forskellig i forhold til hvilken art man holder. Nogle lever udelukkende af animalsk føde og andre af planteføde. Mange spiser både planteføde og de dyr de fanger. Vi kan tilbyde salg af levende foder, som f.eks. fårekyllinger, melorm, fluer, græshopper o.lign. Derudover kommer de livsnødvendige vitaminer og mineraler, som vi sælger i pulverform. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive og vejlede i forhold til pasning og anskaffelse.

Adfærd – krybdyr og padder er meget forskellige i deres adfærd – meget artsbestemt. Vi står altid klar med gode råd ang. hvilke arter, som passer bedst til dig, om det skal være et smukt terrarium med grønne planter og anoler, som også kan skabe en meget inspirerende hobby – eller om man er mere til en landskildpadde, som kan gå rundt i huset.