Guldfiskebowle i glas

249,95 kr.

Detaljer om produktet

Guldfiskebowle


Guldfiskebowlen er det lille akvarium til få fisk alt efter størrelse.

Guldfiskebowlen er måske det første møde med et liv under vand. Her er muligheden for at holde fisk uden at det kræver det helt store.
Guldfiske bowlerne er lavet af glas og er nemme at rengøre.

* Størrelser:
                   8 Ltr.   Ø 25 cm.
                  13Ltr.   Ø 32 cm.
                  19Ltr.   Ø 34 cm.

* Indret gerne med grus og en enkelt planet eller flere som er egnet til bowle miljøet.

* Et godt råd herfra er at man IKKE vælger den klassiske slørhale til bowler da de faktisk ikke er egnet til at gå på så lidt plads. Det der kan ske er at selvom de ikke vokser kropsmæssig når de går på lidt plads så gør mave/indvolde stadig, og når der ikke er mere plads springer maven og fisken dør. Vi anbefalder at man enten vælger kampfisk, 3-4 guppyer eller 3-4 platyer.

* Vandskift er en god ide at gøre en gang i ugen hvor man lige tager en liter af og hælder en ny i. Ca. hver 14-21dag er det en god ide at fange fiskene over i en beholder med 1-2liter vand, skyller gruset godt vasker kanterne (uden sæbe!) fylder lunken vand i og tager det vand fiskene går i med tilbage, på den måde beholder man den naturlige vandbalance.

* Kontakt os altid gerne hvis der er spørgsmål, vi står altid klar med råd og vejledning.


Tip: når du håndtere bowlerne, så må du aldrig løfte med en hånd i kanten, da glasset let kan knække ved dette. Brug derfor altid to hænder og løft under bowlen. 

Relaterede produkter

Grus

39,95 kr.

Grus til akvarie - Sirius

69,95 kr.

Fluval Flex 34 ltr Sort

998,00 kr.