Nutra Nuggets Professional

Komplet, velafbalanceret hundefoder til voksne hunde, der er meget aktive, til drægtige og diegivende hunde, der på den måde anvender megen energi.

122,00 kr.

Detaljer om produktet

Jagthunde, andre 'arbejdshunde' samt udstillingshunde (højt energiforbrug i stress-situationer) har stor glæde af dette foder med det højeste proteinniveau.

NUTRA NUGGETS Professional er let fordøjeligt på grund af kyllingemelets, kyllingefedtets og i høj grad kulhydraternes høje kvalitet. Det høje niveau af førsteklasses kyllingefedt gør, at du kan give din hund alt den energi, den har brug for, samtidig med at du kan give den en mindre fodermængde.

Professional Formula indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) for at styrke brusken og forebygge svage led.
Indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Vægt: 3 kg., 7,5 kg. og 15 kg. 

Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings - eller smagstilsætningsstoffer.

Nutra Nuggets Professional indeholder 30% protein och 20% fedt.

Ingredienser: Kyllingekødmel, majsmel, knækris, kyllingefedt, majsglutenmel, tørret roemos uden sukker, æggepulver, kyllingebiprodukter, fiskemel, hørfrø, glucosaminhydrochlorid (0,03 %), og chondroitinsulfat (0,01 %).

Analytiske indholdsstoffer:
A-vitamin 10.000 IU/kg
D3-vitamin 750 IU/kg
E-vitamin 150 IU/kg
Jernchelat af
aminosyrehydrat 60 mg/kg
Kobberchelat af
aminosyrehydrat 7 mg/kg
Jernsulfat
monohydrat 60 mg/kg
Kobbersulfat
pentahydrat 7 mg/kg
Kaliumiodid 1,5 mg/kg
Manganchelat af
aminosyrehydrat 20 mg/kg
Manganoxid 20 mg/kg

Kalorier:
3,913 kcal/kg (366 kcal/cup) beregnet ME.

Relaterede produkter

Nutra Nuggets Puppy

Specielt udviklet til små og middelstore hunderacer. Puppy er et velafbalanceret og let fordøjeligt foder, der giver din hvalp en god start.

122,00 kr.

Nutra Nuggets Large Breed Adult

Denne formel er særligt sammensat til at opfylde store voksne hundes ernæringsbehov, hvor hundenes idealvægt ligger over 25-30 kg.

439,00 kr.

Nutra Nuggets Lamb Meal & Rice

Dette produkt er specielt sammensat til fuldvoksne hunde med moderat aktivitetsniveau, og er et alsidigt og velafbalanceret foder med masser af lammekød, som giver et optimalt ernærings- og energiniveau.

122,00 kr.