O'Tom - Verdens bedste flåtfjerner

(275514)

79,95 kr.

Detaljer om produktet

O'Tom - Verdens bedste flåtfjerner


2 str. i pakning

O''Tom flåttang er den bedste og sikreste måde at fjerne flåter på. Flåter fjernes effektivt og smertefrit uden at klemme dem eller efterlade munddele.

Så enkelt er det!
√ Vælg den rigtige størrelse flåttang
√ Skub O'Tom flåtfjerneren ind under flåtens krop
√ Drej flåttangen rundt indtil munddelen slipper huden
√ Træk forsigtigt flåten op

Skovflåter
Skovflåten (Ixodes ricinus) er en mide. Skovflåter betegnes tit som ”tæger”, hvilket ikke er korrekt, idet tæger er insekter, mens miderne hører til blandt spindlerne. Flåten lever af blod fra fugle og pattedyr, og den er nødt til at have 2 (hannen) eller 3 blodmåltider (hunnen) i sit liv. Efter hvert måltid lader flåten sig falde til jorden, hvorefter den fordøjer blodet. Så kravler den op i vegetationen, hvor den sidderog venter på sit næste offer. Når hunnen har fået sit tredje måltid, lægger hun mellem 1.500 og 2.000 æg under nedfaldne blade.

Flåter kan bære rundt på sygdommene Borreliose, Anaplasmose og TBE (Tick-borne encephalitis).

Det er vigtigt, at forebygge flåtbid. Dette kan man gøre ved f.eks. at anvende flåtmidler.

Selv om hunden/katten er behandlet med et flåtmiddel, bør man regelmæssigt kigge pelsen efter for flåter.Hvis man finder nogle, kan de nemt fjernes med en flåttang.

Med O''Tom flåttangen kan man sikkert, let og hurtigt fjerne flåten. Flåter fjernes effektivt og smertefrit uden at klemme dem eller efterlade munddele.

Se hvor let den er at bruge O''Tom flåttangen:

 

Relaterede produkter

Trixie flåt/tæge tang

34,00 kr.

Tick Away flåtfjerner

39,95 kr.