Drømmer du om en bowle med fisk?

- så vil vi gerne komme med et godt alternativ.

Den klassiske bowle med en guldfisk eller slørhale, der står flot der på skrivebordet eller kommoden, er for mange en flot og nem måde at holde fisk på, men det ender som regel med at blive en sur og træls oplevelse for de fleste.  En bowle uden ilt og filtersystem bliver hurtigt til en grumset fornøjelse, og kræver rengøring næste hver uge, for at det ser pæn ud. 

 

Vil du stadig gerne have fisk i et mindre forhold, så er løsningen et Nano Akvarium. 
Nano Akvariet, er et lille akvarium på fx. 10 eller 19 liter. Det er opbygget, med et indvendigt filtersystem og en pumpe, som renser og rengør vandet. Endvidere er der LED lys, så fiskene altid har den rette belysning. LED Lyset kan slåes over til blå nat belysning.
Nano Akvariet egner sig til hold af mindre fisk, og på grund af pumpen og filtersystemet er det muligt at holde et bredt udvalg af forskellige akvariefisk.  
Et Nano akvarium er også nemt og billigt at dekorere og beplante, så du hurtigt får et lille levende landskabsmaleri i dit hjem. 
Er du virkelig opsat på at få akvariet flot dekoreret med planter, så er det en rigtig god ide med et lille CO2 anlæg. Det vil få planterne til at gro og se virkelig flotte og grønne ud. 


Er du blevet fristet af at høre mere om disse små smarte Nano Akvarier, Så kan du læse mere om den her. Du er altid velkommen til at  kigge ind til os eller kontakt os på telefon.