Negleklipning på Dyr

Kæmper du med din hund hver gang den skal have klippet negle, eller er du utryg ved selv at gøre det?

Vi tilbyder at klippe negle på hunde, kaniner, gnavere og fugle. Vi har mange års erfaring med at klippe negle på dyr og specielt hunde, som har angst overfor det. Vi arbejder ud fra tillidspricippet og belønning, når hunde får klippet negle, og har gode erfaringer med hunde som plejer at skulle i nakose for at få det gjort. 
Det er vigtigt for os, at hunden får en god oplevelse med at få klippet neglene. 

Hvorfor er det vigtigt at klippe neglene på hunden hvis de bliver for lange? 
Ikke alene "larmer" det når hunden går på trægulve, eller den kradser hvis den springer op. For lange negle kan også betyde skader på hundens knogler og sener pga. forkert potestilling. Det er skader som ikke viser sig med det samme, men som kommer med tiden og kan derfor være svære at opfange i tide. 
Se det lidt som hvis du har en bil, hvor der er for lidt luft i det ene dæk. Det vil også med tiden give skader på bilen og hver gang du kører i den vil du kunne mærke det. 
Så fyld luft i bilens dæk, eller rettere sørg for at få klippet neglene på din hund inden den får skader!

 

Priser og tid

Pris for klipning af negle pr. gang 80,- kr.
10 turs klippekort 600,- kr. 

Vi vil gerne hvis i vil ringe 97853767 og bestille tid til negleklip. Er der optaget er i også velkommen til at sende en besked på messenger eller sende en mail til info@camillasdyrecenter.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I er selvfølgelig også altid velkommen forbi butikken og lave en aftale.