Om Camillas Dyrecenter

Efter 20 år med fysisk butik i Struer, er Camillas Dyrecenter nu også gået i luften med en webshop. I shoppen finder du Vestjyllands største udvalg af dyreartikler til både hund, kat, fisk, fugl, gnaver, krybdyr og havedam. Vi ligger stor vægt på at hjælpe enhver kunde med vores viden og erfaring. Vi er til for vores kunder og ønsker at gøre en forskel!

En præsentation af indehaveren

Jeg hedder Camilla Overgaard, er 42 år, startede som selvstændig dyrehandler i 1999. Jeg har ALTID haft meget med dyr at gøre, og gennem tiden er det også blevet til opdræt af hunde, marsvin, kaniner, fugle og fisk.

Jeg har ligeledes deltaget i diverse kurser inden for bl.a. træning, udstilling og adfærd af hunde. Jeg er uddannet Veterinær ernærings terapeut, hundeinstruktør ved DKK og har taget uddannelsen som dyrepasserassistent. Selv har jeg både hunde, heste, papegøjer, kaniner og fisk.

Jeg holder meget af at gøre en forskel og hjælpe mine kunder med at finde den bedste løsninger og de aktuelle varer. Service og vejledning/rådgivning står i højsædet i Camillas Dyrecenter.

Butikken i Struer

I 1999 slog Camilla Overgaard dørene op til Camillas Dyrecenter. Butikken er beliggende i Bredgadecenteret, Bredgade 67 i Struer. Beliggenheden er i top, og der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Butikken er indrettet i lyse og venlige farver og fremstår med et kæmpe udvalg af alt i tilbehør til hund, kat, fisk, fugl, gnaver, krybdyr samt havedam. I varesortimentet indgår også levende dyr, såsom 50 akvarier – fyldt med mange spændende fisk samt en dyreafdeling med fugle og gnavere,landskildpadder kan også findes i butikken. De to yderst charmerende kakaduer Anja og Victor er butikkens maskotter, som hver dag giver butikken sit helt specielle særpræg. Camillas Dyrecenter er altid et besøg værd og er kendt for sine høje kvalitet, sunde dyr samt en god og personlig vejledning ved salg af både dyr og tilbehør.

Personalet

Det daglige personale omfatter indehaveren Camilla Overgaard. 

Linette Højris Kure startede i 2010 i virksomhedspraktik og kom i 2013 i mesterlærer som salgsassistent, som hun afsluttede i 2015 og derefter med fastansættelse i butikken. Linette har stor erfaring indenfor alle områder og har selv hund og fisk.

Kathrine Stig er ansat i 2016 ligeledes som lørdagshjælp samt ferier. Hun har ligeledes en bred erfaring på alle områder. 

Maria Overgaard Christensen, ansat som ungarbejder og hjælper efter skole.

Gudrun og Henning Overgaard har ansvaret for rengøring af butikkens akvarier. Derudover deltager de i praktiske opgaver og har været med siden butikkens start i 1999. Privat har de hund og fisk.