ØREPLEJE TIL RASKE ØRER OG MINDRE GENER "PROP"

199,00 kr.

Detaljer om produktet

PROP er en ørernes til pleje af raske ører og lindring af mindre irritationer i øregangen. Ørerrens kan bruges forebyggende og til rutinemæssig rengøring af øret, eller til skånsomt at opløse vokspropper, linse kløe og fjerne dårlig lugt fra øregangen. 

Størrelse: 50 ml glasflaske med aluminiumsskruelåg.

Brugsanvisning: 
Væd en (vat)rondel og rens indersiden af det ydre øre samt så meget af øregangen som det er muligt uden det forvolder ubehag for hunden, eller dryp 1-2 dråber ned i øregangen og fordel væsken ved at massere fra ydresiden af øret i 30 sekunder. Tør eventuelt efter med en (vat)rondel, efter hunden har rystet på hovedet. 

Omryst fasken før brug. 

Rens to gange om ugen eller efter behov. 

Opbevaring: 
Opbevares i køleskab. 

Holdbarhed:
3-6 måneder, hvis opbevaret under ideelle betingelser. 
NB! Gelen kan godt skille lidt kva indholdet af vand og olie. Teksturen vil ikke ændre ved dens vikning, men kræver omrystning af flasken før brug. 

Ingredienser: 
Tea tree blomstervand(*), kammille blomstervand(*), lavendel blomstervand(*), olivenolieudtræk med morgenfrueblomster(*), glycerin(*), plantaserve E, guarmel (**), pulveriseret aloe vera(**).

(*) Økologisk (98,33%)
(**) Biodynamisk (0,66%)

Relaterede produkter

CATAGO FIR-tech hundepude sort 114x76x15cm

1.499,00 kr.

Ruffwear Front Ranger Førerline - Rød Ler

Denne Front Range førerline fra Ruffwear er stærk, men samtidig ganske let. Det gør at den kan derfor bruges til hunde i alle størrelser.

260,00 kr.

Jumpsuit til damer fra DogCoach Grøn

2.599,00 kr.