Taste of the Wild hundefoder

(4 produkter)

Taste of the wild er et rigtigt godt produkt til allergi hunde, foderet er en kornfrit kost til alle hundens livsstadier. Taste of the wild har et højt kød indhold og er baseret på Stegt bisson og råvildt, røget laks,lamb eller stegt fjerkræ. Din hund vil elsker smagen af vild natur.

Når du køber foder til din hund hos os, så er der altid fuld smagsgaranti på det. Det betyder, at hvis din hund ikke vil spise det foder du har købt hos os, så sende du det tilbage og vi prøver noget andet foder.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvordan det fungere med smagsgarantien.

Sortér efter:

High Prairie Puppy Bison & Råvildt

High Prairie Puppy giver en letfordøjelig energi og en fremragende ernæring til din hvalp. Med Bison og råvildt Et kornfrit foder. 

199,00 kr.

Soutwest Canyon

Soutwest Canyon indeholder animalske proteiner baseret på vildsvin, oksekød, lam og fisk. En kornfri kost til alle stadier I hundens liv.

199,00 kr.

Pacific Stream Canine Formula

Er lavet med ægte røget laks og sødekartofler som giver en smagsoplevelse som ingen anden og passer perfekt til din følsomme hund. Røget laks. En kornfri kost til alle hundens livsstadier.

199,00 kr.

High Prairie Canine Formula

Er lavet med ægte grillet kød, sødekartofler og ærter som giver en smagsoplevelse som ingen anden og passer perfekt til din aktive hund. Stegt bison & stegt råvildt En kornfri kost til alle hundens livsstadier

199,00 kr.