DiVet

(00108)

416,00 kr.

Detaljer om produktet

DiVet

130 gram

Et gammelt ordsprog siger: "du er hvad du spiser..." Og det er sandt!


Alt det, du giver dit dyr at spise, er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er der- for det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget.

Fordi det er af afgørende betydning at sikre, at det, der kommer ind i kroppen, også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig i forbindelse med fordøjelsestragten.

Hvad gør DiVet?
DiVet tilskudsfoder serien til henholdsvis kat, hund og hest er sammensat således, at dit dyr får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.

Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud med DiVet?
Når dyr får problemer med maven eller de tilstødende organer, f.eks. på grund af infektion med diarré til følge, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller til det primære immunsystem og meget andet.

For at kunne lave disse strukturer/ organer skal kroppen have tilført mad, som indeholder netop de “byggesten, der kan anvendes til formålet.

Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.


 

Relaterede produkter

AdhD Alle de Herlige dyrs tilskudsfoder

240,00 kr.

DentaCur

68,00 kr.

AgioVet/sølvvand 500 ml.

228,00 kr.