Nutz til Hund og Kat 130 gram

(00113)

416,00 kr.

Detaljer om produktet

Nutz tilskud til Hund og Kat


Nutz er koncentreret næring fra nødder, kerner og frø. Nødder, kerner og frø er gode kilder til naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og sunde fedtstoffer.
Afhængig af kilden, bidrager ingredienserne med en palette af næringsstoffer, som nærer immundsystemet, giver energi til alle kroppens processer og booster fordøjelsessystemet.

Som alle planteformidler, er nødder, kerner og frø ufuldstændige protein- og fedtkilder og kan derfor med fordel kombineres med den øvrige fodring for optimal protein fordøjelse, at hjælpe ved genopbygning af celler, væv, organer og systemer generalt.
Et tilskud nødder, kerner og frø tilfører ligeledes en bred vifte af vitaminer, som: vitamin C, D, E, k og alle B vitaminer, kalcium, magnesium, fosfor og kalium. Derudover forsynes kroppen med mange vigtige sporemineraler som f.eks. mangan og zink, aminosyrer som arginin, methionin, histidin, tyrosin og listen kan forsætte...

Et supplement med nødder, kerner og frø er således af enorm betydning for vedligeholdelse og genopbygning af kroppens strukturer, man kan sige, at det er naturens egen vitamin og mineral tablet.

Indhold:
14 forskellige nødder, kerner og frø
mælkepulver
gær
faxekalk

Netto indhold: 130 gram

Relaterede produkter

NeVet 500 ml.

298,00 kr.

Omega, skræddersyet planteolie blanding til Hund

240,00 kr.

Energy, Olietilskud/ toppings til Hund

240,00 kr.