ViVet 1,5 kg.

(00037)

198,00 kr.

Detaljer om produktet

ViVet

1,5 kg.

For alle dyr gælder, at en større eller min- dre del af deres kost stammer fra planter- iget - direkte eller indirekte. I dyrenes naturlige miljø har de fri adgang til alle de næringsstoffer de skal bruge og er evolu- tionært tilpasset til.

På verdensplan kendes i dag mere end 30.000 aktive og sekundære planteingre- dienser. Det er et gigantisk ernæringsmæs- sigt skatkammer, som vores tamme hus-
og kæledyr desværre ikke længere har fri adgang til.

De godt 70 milliarder celler, som en krop består af, har dagligt brug for at få tilført disse næringsstoffer. Derfor er plante- næringsstofferne også af vital betydning for en afbalanceret arts-korrekt ernæring.

Sagt på en anden måde...
Sammenligner man dyrenes ernæring med, hvordan en computer virker, så udgør fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler “hardwaren”. For at kunne bruge compu- teren, har man brug for passende software. Næringsstoffer fra planteriget er den “software”, der gør det muligt at udnytte “hardwaren” maksimalt samt sikre optimal “drift”.
Derfor er ViVet tilskudsfoder serien til henholdsvis hest, hund og kat sammensat, så du kan give dit dyr et sundt og nærende hverdagstilskud af: Planter, bær, bark, nød- der, rødder, blomster og meget andet.

Er du interesseret i at vide mere om dette produkt eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i butikken. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder dig i hvilke produkter der passer til dit/kæledyrets behov.
Ring: 9785 3767

Relaterede produkter

AdhD Alle de Herlige dyrs tilskudsfoder

240,00 kr.

Nutz til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.

ReVet 500 ml.

298,00 kr.