ImVet 500 ml.

(00052)

298,00 kr.

Detaljer om produktet

ImVet

500ml.

Immunsystemet har mange opgaver i kroppen.

Et stærkt og velfungerende immunsystem er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask.

Lymfesystem, hvide blodlegemer, T- og B- lymfocytter, mastceller og mange andre celler og strukturer udgør kraftværket i immunsystemet.

Disse mange millioner af celler skal hele tiden arbejde og fornys, og det kræver bestemte næringsmæssige byggesten.

At vedligeholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv.

Hvad gør ImVet?
ImVet tilskudsfoder serien til henholdsvis hest, hund og kat er sammensat, så dit dyr får målrettet næring til immunsystemets celler og strukturer samt tilhørende organer og systemer.

Hvorfor kan det være nødvendigt at give et tilskud som ImVet?
Infektioner, allergier og andre symptomer, der peger på, at immunsystemet ikke har det godt nok, kræver medicinsk behandling og god målrettet ernæring.
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ImVet serien, er skræddersyet til dyrenes specifikke biologi, og giver kroppen den ekstra næring, den har brug for.

Er du interesseret i at vide mere om dette produkt eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i butikken. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder dig i hvilke produkter der passer til dit/kæledyrets behov.
Ring: 9785 3767

Relaterede produkter

AdhD Alle de Herlige dyrs tilskudsfoder

240,00 kr.

Beginner, Olietilskud/toppings til hvalpe og unghunde

240,00 kr.

AM til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.