ReVet til hest 500 ml.

(00018)

298,00 kr.

Detaljer om produktet

ReVet tilskud til hest - mod gigt og ledproblemer


ReVet er en god belønning til "den Stivbenede"

Smerter, gigt og ledproblemer hos din hund har altid en årsag. De mest almindelige lidelser i bevægeapparatet er slidgigt, discusprolaps, HD samt smertefulde inflammationer.

Typisk vil ophopninger af urinsyre og andre affaldstoffer forstyrre bevægeapparatets fine biokemiske balance. Også hormonelle forstyrrelser eller fremmedproteiner fra fordøjelsen kan være årsag til gigtlidelser eller nedbrydning brusk og ledflader.

Akut eller pludselig opstået smerte er en naturlig forsvarsmekanisme, der skal forhindre hunden i at komme alvorligt til skade. Lokalt findes der sanseceller som inden smerten, fra f.eks. et forstuvet bagben, opfattes i hjernen sørger for at kroppen i en refleks reagerer på smerten. Derved begrænses en skades omfang. Har en hund forstuvet et ben, vil det gøre ondt i en periode, og hunden undgår at bruge benet. På den måde får skaden mulighed for at hele op. Operationer påfører også smerte og derfor er smertebehandling vigtig for at hunden efterfølgende hurtigt kommer sig.

Kroniske smerter er tegn på sygelige tilstande i kroppen. Det kan være gigtsmerter, smerter fra kroniske hofteleds forløb, smerter fra en svulst, smerter fra dårlige tænder eller andet. Den slags smerter har kroppen ikke gavn af, og de bør behandles, så dyret ikke lider unødigt. Kroniske smerter kan være svære at behandle. De kan ende i en tilstand, der kaldes "wind up", hvor smerterne ikke kan fjernes, selvom dyret får intensiv behandling med smertestillende midler. Det skyldes, at kroppen har vænnet sig til at modtage smertesignaler i en sådan grad, at den registrerer smerte, selv om signalerne hører op. Der findes to væsentlige grunde til at smertebehandle hunde. For det første, kan smerter være skadelige for tilstande, de egentlig skulle beskytte hunden imod. Smerter er meget stressende for hunden, og den kan ændre adfærd, miste appetitten m.m. Stress fremmer produktionen af stresshormoner og der sker en række fysiologiske ændringer, herunder muskel spændinger, hurtigere hjerterytme, hyperaktivitet og nedsat tarmfunktion og fordøjelse af føde.

De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ReVet serien, er skræddersyet til at give led og bevægeappatet ekstratilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten, ved behov.

Indholder: 500 ml.

Dosering:
Hest: 2 spsk. (30ml.) iblandes foderet pr. dag
Pony: 1 spsk. (15ml.) iblandes foderet pr. dag


Relaterede produkter

Rootz til hest 500 ml.

298,00 kr.

ImVet til hest 500 ml.

298,00 kr.

PM til hest 500 ml.

298,00 kr.