NeVet til hest 500 ml.

(00019)

298,00 kr.

Detaljer om produktet

NeVet tilskud til hest - mod adfærdsproblemer


NeVet er beregnet til "den humørsyge" hest.

Årsagerne til adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel kan være utallige.

Udover at nogle heste kan være genetisk disponeret for et dårligt sind, skyldes adfærdsproblemerne ofte tidlige traumer eller en fejlhåndtering af hesten gennem opdragelsen.
Resultatet er oftest, at hesten kronisk "låses" fast i flugt/kamp-nervesystemet. Hesten fortolker derfor verden som farlig hvilket resulterer i velkendte
adfærdsproblemer:

-aggressioner 
-bidskhed
-mindreværd
-lydfølsomhed


Når en hest ikke får dækket sit naturlige behov kan der opstå ubalancer. En sådan ubalance/ lidelse kan f.eks. være psykisk. Psykiske lidelser er et vidt begreb, da der kan opstå en lang række sygdomme i hjernen og nervesystemet. Nogle sygdomme er af genetisk oprindelse, andre skyldes miljø eller fysisk sygdom. En fysisk syg hest, kan påvirkes heraf psykisk. Psykiske belastningstilstande som ikke skyldes arv eller sygdom kan opstå når hesten ikke tilbydes et liv i overensstemmelse med dens behov, og den psykiske stress kan resultere i adfærdsændring eller anden sygdom.
NeVet er sammensat som en styrkelse af hestens psyke og naturlige adfærd.

Stress vil påvirke immunforsvaret, nervesystemet og hormonsystemet og denne psykiske overlevelses konflikt belaster i længden alle de livsvigtige organer, hvorved der kan opstå en form for kollaps eller tæring i hormonsystemet og organerne. Nervesystemet, hormonsystemet og immunforsvaret deler mange af de samme kemiske signalstoffer. Således er der en klar sammenhæng mellem hjerneaktivitet og udskillelsen af forskellige kemiske stoffer, som er afgørende for funktionerne i nerve- og hormonsystem, immunforsvar samt organer. Hestens psykiske sundhed er derfor af stor betydning for dens fysiske sundhed og adfærd.

Indeholder: 500 ml.

Dosering:
Hest: 2 spsk. (30ml.) iblandes foderet pr. dag
Pony: 1 spsk. (15ml.) iblandes foderet pr. dag


Relaterede produkter

PM til hest 500 ml.

298,00 kr.

AdhD Alle de Herlige dyrs tilskudsfoder

240,00 kr.

Nutz til hest 500 ml.

298,00 kr.