DiVet 500 ml.

(00055)

298,00 kr.

Detaljer om produktet

DiVet

500ml. 

Et gammelt ordsprog siger: “du er hvad

Alt det, du giver dit dyr at spise, er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er derfor det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget.

Fordi det er af afgørende betydning at sikre, at det, der kommer ind i kroppen, også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig i forbindelse med fordøjelsestragten.

Hvad gør DiVet?
DiVet tilskudsfoder til hund er sammensat således, at dit dyr får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.

Hvorfor kan det være nødvendigtat give et tilskud med DiVet?
Når dyr får problemer med maven eller de tilstødende organer, f.eks. på grund af infektion med ondt i maven til følge, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller til det primære immunsystem og meget andet.

For at kunne lave disse strukturer/ organer skal kroppen have tilført mad, som indeholder netop de “byggesten, der kan anvendes til formålet.
Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.Er du interesseret i at vide mere om dette produkt eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i butikken. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder dig i hvilke produkter der passer til dit/kæledyrets behov.
Ring: 9785 3767

Relaterede produkter

AM til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.

Nutz til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.

ReVet 500 ml.

298,00 kr.