Siccaro Spirit 2,0 dækken Camo

(WDSP-022130)

849,00 kr.

Detaljer om produktet

Siccaro Spirit 2.0 er dækkenet til den aktive hund. Med Siccaro Spirit 2.0 får du her en kombination af tørredækken og udendørsdække, da den er superabsorberende indeni og smuds- og vandafvisende udenpå. Med 400g Wet2Dry-tekstil får Siccaro Spirit den maksimal sugeevne, og med det ydre vandafvisende camo-lag kan du nemt benytte dækkenet udendørs på jagt eller til træning. Dækkenet har også reflekser langs syningen ved nakken for bedre synlighed på mørke aftener/morgener.

Farve: Como

Størrelse: 30-40-50-60-70
Husk altid at måle din hund. Spirit 2.0 er en smule stor i størrelsen grundet lidt den bredere nakke, så har du en slank hund / hund med tynd hals kan det være du skal overveje at gå en størrelse ned.

30 er den mindste størrelse i Spirit 2.0. Den vil passe godt til de helt små jagthunde, der ofte bruger Small. Det kan eksempelvis være jack russell terrier, border terrier og fox terrier m.fl.

40 er en populær størrelse i Spirit 2.0. Den passer ofte springer spaniels og større cocker spaniels. 

50 er en populær størrelse, som de fleste labrador retrievere skal bruge. Også hunde som settere, aussies eller border collies passer ofte en str. 50.

60 hos Spirit 2.0 passer ofte til de store/brede labrador, golden retrievere, mindre schæferhunde og store ruhåret hønsehunde.

70 er den største størrelse vi har i modellen Spirit 2.0. Den passer ofte til store schæferhunde, store golden retrievere og mindre berner sennen.

Vask: Hæng til tørre efter brug. Vask efter behov. Kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader. Brug helst vaskemiddel uden enzymer eller andre skånsomme produkter. Ingen skyllemiddel.

 

Relaterede produkter

RainForce Dækken fra Siccaro

Super lækker dækken der er regn/vandtæt med bambus fleece under som holder kroppens temperatur og holder hunden varm.

599,00 kr.

Siccaro Smart dækken

569,00 kr.

Siccaro Solution dækken sand farvet

799,00 kr.