Siccaro Smart dækken

569,00 kr.

Detaljer om produktet

Siccaro Smart  er en tørredragt til hunde hvor du får 90% af pelsen tør på små 15 minutter. Den absorberer over 7 gange dens egen vægt i vand med 250g Wet2Dry-tekstil. Den er lavet i lugtreducerende og antibakterielt materialer og med den nye gode ergonomisk pasform, er den specielt velegent til små hunde og bredbrystede hunde. Modellen er  let og kompakt og passer perfekt til familiehunden eller til at tage med på farten.

Størrelser:
35-40-45-50-55 
Se video længere nede om hvordan du måler din hund og finder den rigtige størrelse. 

35 er den mindste af de nye 'halve' størrelser og passer til mange hunde, der ellers falder imellem str. 30 og 40. Det kan eksempelvis være cavalier spaniels, cocker spaniels, mops eller shih tzu hunde.

40 i Smart er en god midterstørrelse. Den passer ofte eksempelvis hunde som større cocker spaniels, mindre springer spaniels og mellem "doodle" blandinger. Mål dog altid din hund og læs vores størrelsesguide for at være sikker.

45 er en af de nye halve størrelser, som passer godt til hunde, der ellers falder mellem str. 40 og str. 50. Det kan eksempelvis være nogle springer spaniels eller de lavbenede, men lange corgier.

50 er en god midterstørrelse som passer de fleste labrador retrievere, mindre aussies og border collies.

55 er en af de halve størrelser og passer godt til hunde, der ellers faldet midt imellem str. 50 og str. 60. Det kan eksempelvis være aussies eller labrador retrievere.

Vaskeanvisning:

Hæng til tørre efter brug. Vask efter behov. Kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader. Brug helst vaskemiddel uden enzymer eller andre skånsomme produkter. Ingen skyllemiddel.

Relaterede produkter

Back on Track Netdækken

485,00 kr.

Back on Track Hunde vinterdækken

485,00 kr.

Siccaro Supreme 2.0

799,00 kr.