Siccaro Solution dækken sand farvet

799,00 kr.

Detaljer om produktet

Gør din hverdagen med din hund nemmere med denne ultimative tørreløsning. Med Siccaro Solution tørredækkenet kan du hurtigt få din hund 90% tør på blot 15 minutter og det er uden at du skal have lugten af våd hund da lugten reduceres ved brug af dækkenet. Solution modellen er lavet med 400g Wet2Dry-tekstil og har derfor max absorberingsevne plus ekstra dækning af fanerne på hundens bagben.

Solution dækkenet er det perfekte valg hvis din hund har været på en svømmetur, i bad eller ude i regnen og den sparre dig for en masse tid og besvær med at tørre den.  

Farve: Sand

Størrelser: 40-45-50-55-60-70-80 
Du skal dog altid måle din egen hund efter, da der kan være store forskelle fra hund til hund. Se video længere nede om hvordan du måler din hund

40 er den mindste størrelse vi har i Solution modellen. Den passer eksempelvis hunde såsom springer spaniels, mellemstore pudler eller de mindre “doodle” blandinger.

45 er en af de nye halve størrelser, som passer de hunde, der er lige midt imellem str. 40 og str. 50. Det er en mediumstørrelse, der ofte passer hunde som springer spaniels, nogle typer pudler, nogle af de mindre “doodle” blandinger.

50 er en mellemstørrelse, der passer til de fleste labradorhunde. Også hunderacer som aussies eller eurasier kan ofte passe en str. 50. 

55 er en af de nye halve størrelser, som ofte passer labrador retrievere, der ellers falder mellem str. 50 og str. 60. Solution str. 55 er også en utrolig populær størrelse blandt aussies.

60 er en populær størrelse, som ofte passer golden retrievere, store aussies og nogle af de rigtig store labrador.

70 er en af de store størrelser i vores dækkener. Den passer ofte til golden retrievere, schæferhunde og mindre berner sennen hunde.

80 er den største størrelse i vores tørredækkener. Den findes kun i Solution modellen. Det er en størrelse, der passer til hunde som newfoundlændere, landseer, leonbergere og de store berner sennen. 

Vask: Hæng til tørre efter brug. Vask efter behov. Kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader. Brug helst vaskemiddel uden enzymer eller andre skånsomme produkter. Ingen skyllemiddel.

Relaterede produkter

Siccaro Spirit 2,0 dækken Camo

849,00 kr.

Siccaro Smart dækken

569,00 kr.

RainForce Dækken fra Siccaro

Super lækker dækken der er regn/vandtæt med bambus fleece under som holder kroppens temperatur og holder hunden varm.

599,00 kr.