Adult Small & Medium - Lamb & Rice

Hundefoder til voksne hunde af små og mellemstore racer. Foderet er rigt på lam og ris.

149,00 kr.

Detaljer om produktet

Lammekød er meget letfordøjeligt, og dermed også velegnet til hunde med fordøjelsesproblemer. Eukanuba sørger for den optimale daglige mængde af protein, fedt, kulhydrater, vigtige vitaminer og mineraler for din hunds helbred og velbefindende. Indeholder ingredienser af høj kvalitet, og et højt niveau af animalske proteiner.

Vægt: 2,5 kg. og 12 kg. 

100% komplet og afbalanceret ernæring til voksne hunde af små og mellemstore racer, som foretrækker et foder baseret på lammekød, som giver god fordøjelse, og flot hud og pels.

1+ år Dages foder

Dental Care (Tandsten)
Fremmer sunde tænder ved at begrænse tandstensdannelse. De knasende foderpiller hjælper med at fjerne plak, og en særlig mineralblanding hjælper med at forhindre tandstensdannende stoffer i at sætte sig fast på tænderne

ImmunoHealth
Styrker immunforsvaret, og fremmer den daglige, naturlige regenerering af sunde celler. Indeholder vigtige antioxidanter, såsom E-vitamin

CoatCare
Fremmer en tyk og skinnende pels, understøtter sund hud og den naturlige helingsproces. Indeholder den optimale balance af Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer

DigestiCare
Fremmer en sund fordøjelseskanal og effektiv optagelse af næringsstoffer. Indeholder en moderat gæringsdygtig fiber (roepulp)

Vitaminindhold
Vitaminindholdet garanteres frem til holdbarhedsdatoen.

Ingredienser:

Tørret kylling og kalkun, lam (14 %), ris (14 %), majs, durra, byg, tørrede hele æg, animalsk fedt, tørrede roetrævler (2,6 %), hydrolyseret animalsk protein, fiskemel, kaliumklorid, natriumklorid, kalciumkarbonat, natriumhexametafosfat, fructooligosaccharider (0,26 %), fiskeolie

Nærringsstoffer i procent
Protein 24 %
Fedtindhold 15,5 %
Omega 6-fedtsyrer 2,21 %
Omega 3-fedtsyrer 0,26 %
Råaske 6,5 %
Aske 2 %
Kalcium 1,1 %
Fosfor 0,85 %

Tilsætningsstoffer:

Vitaminer: A-vitamin: 41.778 IU/ kg, D₃-vitamin: 1.386 IU/ kg, E-vitamin: 232 mg/ kg, β‐caroten: 4,6 mg/ kg.

Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat: 43 mg/ kg, kaliumiodid: 3,1 mg/ kg, ferrosulfatmonohydrat: 575 mg/ kg, manganosulfat: 43 mg/ kg, zinkoxid: 200 mg/ kg, manganoxid: 31 mg/ kg.
Ingen tilsatte kunstige smagsstoffer
Ingen tilsatte kunstige farvestoffer

Relaterede produkter

Adult Large Breed

100% komplet og afbalanceret ernæring til voksne hunde af store og meget store racer med et gennemsnitligt aktivitetsniveau og normal vægt.

149,00 kr.

Mature Medium Breed

Foderet specielt udviklet til at understøtte en optimal body condition samt til at støtte en sund ældning. Egnet til mellemstore hunderacer i aldersgruppen 7 til 10 år.

149,00 kr.

Adult Medium Breed

Til voksne hunde af mellemstore racer med normal aktivitet Foderet er rigt på kylling.

149,00 kr.