Puppy Medium Breed kylling

Hvalpe af mellemstor race har deres egne ernæringsmæssige behov.

159,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne Eukanuba-kost indeholder de optimale niveauer af proteiner, fedt og kulhydrater for at opfylde disse behov.Den indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en optimal vækst. Indeholder ingredienser af høj kvalitet og mange animalske proteiner med kylling som den foretrukne kilde.

Vægt: 3 kg. og 12 kg. 

100 % komplet og afbalanceret ernæring til hvalpe af mellemstor race, der når en voksen vægt på 10-25 kg.

Anbefales også under graviditet og laktation.
[1-12] måneder 
Fyldt med kylling
ImmunoHealth
Understøtter immunsystemet og fremmer den daglige regenerering af sunde celler. Indeholder vigtige antioxidanter, som f.eks. E-vitamin

CoatCare:
Fremmer en tyk og skinnende pels, understøtter en sund hud og en naturlig helingsproces Indeholder en optimal balance af Omega-6- og Omega-3-fedtsyrer

DigestiCare:
Fremmer en sund fordøjelseskanal og en effektiv optagelse af næringsstoffer Indeholder et moderat niveau af gæringsdygtige fibre (roetrævler)

GlucoseBalance:
Hjælper med at bevare et normalt blodsukkerniveau efter måltider på en ernæringsmæssig måde Side 1 Produkt 148, 25. oktober 2007 Indeholder specielle kulhydratskilder

Vitaminniveauer:
Vitaminniveauet er garanteret indtil udløbsdatoen.

Klogere hvalpTil en klog, lærenem hvalp Udviklet med et optimalt niveau af DHA, et vigtigt ernæringsstof til opbygning af hjernen, og som fremmer optimale høre-, syns- og hjernefunktioner Baseret på en nyskabende undersøgelse med hvalpe og deres mødre, der er fodret med Eukanuba

Ingredienser:

Sammensætning:
Tørret kylling og kalkun 24 % (inklusive kylling 14 %), frisk kylling (15 %), majs, hvede, fjerkræsfedt, fiskemel, ris, byg, tørrede roetrævler (3,1 %), kyllingesky, tørrede hele æg, knækket majs, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat (0,35 %)), fiskeolie, fiskerester, tørret ølgær, fructooligosakkarider (0,26 %)(, mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele:

 

Ingredienser i procent:
Protein 30 %
Fedtindhold 18 %
Omega 6-fedtsyrer 3,5 %
Omega 3-fedtsyrer 0,82 %
Råaske 6,4 %
Aske 2,0 %
Kalcium 1,3 %
Fosfor 1,1 %
DHA 0,18 %
Tilsætningsstoffer: *(/ kg)

Vitaminer: A-vitamin 47.131 IU, C-vitamin 60 mg, D₃-vitamin 1.564 IU, E-vitamin 262 mg, betakaroten 5,1 mg.

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 13 mg, kaliumiodid (jod) 2,7 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 71 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 41 mg, zinkoxid (zink) 118 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 112 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 54 mg, teekstrakt 27 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

*Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Relaterede produkter

Senior Large Breed kylling 12kg

Foderet er specielt udviklet til at understøtte en optimal body condition samt støtte en aktiv mobilitet. Velegnet til store hunderacer i aldersgruppen 9 år og derover og gigant hunderacer i aldersgruppen 8 år og derover.

449,00 kr.

Senior Small Breed kylling

Foderet er specielt udviklet til at understøtte en optimal body condition samt støtte en aktiv mobilitet. Egnet til mindre hunderacer i aldersgruppen 11 år og derover.

159,00 kr.

Puppy Small Breed med kylling 3kg

Hvalpe af en lille race brænder flere kalorier og har brug for mere energi pr. kg kropsvægt end hvalpe af en større race.

159,00 kr.