Puppy Small Breed med kylling 3kg

(EH010300)

Hvalpe af en lille race brænder flere kalorier og har brug for mere energi pr. kg kropsvægt end hvalpe af en større race.

159,00 kr.

Detaljer om produktet

Denne Eukanuba-kost indeholder de optimale niveauer af proteiner, fedt og kulhydrater for at opfylde disse behov. Den indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en optimal vækst. Indeholder ingredienser af høj kvalitet og mange animalske proteiner med kylling som den foretrukne kilde.

100 % komplet og afbalanceret ernæring til hvalpe af en lille race, der når en voksen vægt på 10 kg eller mindre.

 Vægt: 3 kg.  

Fyldt med kylling
Anbefales også under graviditet og laktation.

[1-12] måneder Dage med fodring
ImmunoHealthUnderstøtter immunsystemet og fremmer den daglige regenerering af sunde celler. Indeholder vigtige antioxidanter, som f.eks. E-vitamin

CoatCare:
Fremmer en tyk og skinnende pels, understøtter en sund hud og en naturlig helingsproces Indeholder en optimal balance af Omega-6- og Omega-3-fedtsyrer

DigestiCare:
Fremmer en sund fordøjelseskanal og en effektiv optagelse af næringsstoffer Indeholder et moderat niveau af gæringsdygtige fibre (roetrævler) 

GlucoseBalance:
Hjælper med at bevare et normalt blodsukkerniveau efter måltider på en ernæringsmæssig måde Side 1 Produkt 148, 25. oktober 2007 Indeholder specielle kulhydratskilder

Vitaminniveauer:
Vitaminniveauet er garanteret indtil udløbsdatoen.

Klogere hvalp Indeholder DHA:
Til en klog, lærenem hvalp Udviklet med et optimalt niveau af DHA, et vigtigt ernæringsstof til opbygning af hjernen, og som fremmer optimale høre-, syns- og hjernefunktioner Baseret på en nyskabende undersøgelse af hvalpe og deres mødre, der er fodret med Eukanuba

Ingredienser

Sammensætning:
Tørret kylling og kalkun 29 % (inklusive kylling 17 %), frisk kylling (15 %), majs, fedt fra fjerkræ, hvede, fiskemel, ris, byg, kyllingesovs, tørrede roetrævler (3,5 %), tørrede hele æg, fiskeolie, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat (0,35 %)), fructooligosakkarider (0,38 %), fiskerester, tørret ølgær, mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele:

Ingredienser i procent:
Protein 33 %
Fedtindhold 21 %
Omega 6-fedtsyrer 4 %
Omega 3-fedtsyrer 0,88 %
Råaske 6,5 %
Aske 1,9 %
Kalcium 1.3%
Fosfor 1,18 %
DHA 0,18 %
Tilsætningsstoffer: *(/ kg)

Vitaminer: A-vitamin 47.548 IU, C-vitamin 59 mg, D₃-vitamin 1.578 IU, E-vitamin 264 mg, betakaroten 5,2 mg.

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 14 mg, kaliumiodid (jod) 2,7 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 72 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 41 mg, zinkoxid (zink) 120 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 123 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 59 mg, teekstrakt 30 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

*Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Relaterede produkter

Mature Small Breed kylling

Specielt udviklet til at understøtte optimal fysik og en sund ældning. Foderet er egnet til små hunderacer i aldersgruppen fra 8 til 11 år.

159,00 kr.

Adult Small & Medium - Lamb & Rice

Hundefoder til voksne hunde af små og mellemstore racer. Foderet er rigt på lam og ris.

139,00 kr.

Adult Large Breed kylling

100% komplet og afbalanceret ernæring til voksne hunde af store og meget store racer med et gennemsnitligt aktivitetsniveau og normal vægt.

159,00 kr.