FENRIZ AKTIV BUNGEE RING M. FÅRESKIND

(1501)

169,95 kr.

Detaljer om produktet

FENRIZ AKTIV BUNGEE RING M. FÅRESKIND

Fenriz Bungee ring m/ fåreskind lægger op til interaktiv og stimulerende leg eller træning med din hund. Faconen gør det nemmere for dig at gribe og kaste legetøjet igennem træningen. Denne type er særligt god til de hunde som har for vane at bide fat i håndtaget fremfor bide området. Pels stykket er mere synligt for hunden da ringen har det buede design og derfor vil håndtaget ikke være lige så fristende at bide fat i.

 

* Solidt nylon håndtag som sidder mellem pelstykket , som gør man holder godt fast. samt sikret et holdbart belønningslegetøj. Elastikstykket skåner samtidig din hunds nakke og din skulder når der trækkes og ruskes.

* Pels stykket er ca. 20-23cm.

* Fåreskindet kommer fra muflonfår og er indsamlet på ansvarlig vis og ikke behandlet med skadelige produkter. For at opnå et lækkert blødt resultat er det børstet grundet igennem for at undgå fedt og andre knuder.

* Der er IKKE brugt farlige giftstoffer eller andre præparater som kan være skadelige.

* Kan variere i farve både snor og skind.

* Produceret i Polen

* OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse da hele fenriz aktiv kollektion er håndlavet. I og med  at det er håndlavet er hvert et stykke legetøj unikt. der findes ikke to ens.

 

Relaterede produkter

KONG TRAINING DUMMY

159,95 kr.

FENRIZ AKTIV BUNGEE M. FÅRESKIND, M

169,95 kr.

Nina ottesen dog snuffle n treat ball

239,95 kr.