FIR-TECH PRO HUNDEPUDE

(57030001)

1.049,95 kr.

Detaljer om produktet

FIR-Tech Pro produkter fra CATAGO indeholder aktive carbon fibre, som er særligt velegnede til at stimulere og fremme selvhelingsprocesser i sener, led og muskler.Der er beviser for, at aktiv langbølge infrarød stråling har en signifikant effekt på at øge blodcirkulationen og afhjælpe spændinger i muskler. Disse afslappende egenskaber ved aktiv langbølge infrarød stråling gør FIR-Tech Pro produkterne fra GATAGO særligt velegnede til sport, velvære og afslapning. De infrarøde bølger når dybt ind i vævet og vil øge fleksibilitet i muskulatur og sener, og kan derfor virke forebyggende mod overbelastning/skade.

Denne pude er meget anvendelig til hunde med f.eks. muskelspændinger, gigt, hofte- og rygproblemer mm.

Puden fra FIR-Tech Pro opnår den optimale varme på bare få minutter og vil afgive en konstant langbølge infrarød varme, som virker behagelig og afslappende på muskler og væv.
Produktet har en tænd og sluk knap, der justerer styrken af den aktive infrarøde varme i tre niveauer, for altid at sikre den mest optimale terapi.

Anbefalet brug:
Produktet kan anvendes før og efter belastning af vævet, ved f.eks. træning for at opnå optimal opvarmning og restitution.

- Forberedelse før træning, ”forvarmning” af vævet: Højeste niveau (rød) i 15 til 20 minutter.

- Afslapning/afspænding efter træning: Medium niveau (blå) op til 30 minutter, en eller to gange dagligt.

- Generelt brug/velvære: Medium til højt niveau (rød/blå) i 15 til 30 minutter, en eller to gange dagligt.

- Ved laveste niveau (grøn) kan produktet anvendes i op til 40 minutter, afhængig af temperaturen udenfor, en eller to gange dagligt.

Farve: Sort

Størrelse: 90x60 cm

Der medfølger batteri samt oplader.

Materiale: Polyester

Relaterede produkter

Oval Hundepude fra Back on Track

499,00 kr.

Juunik Madrass Sort M 70x45cm

279,95 kr.

Dirty Dog DoorMat

269,95 kr.