Kronch Lakseolie

79,95 kr.

Detaljer om produktet

Kronch Lakseolie - til hund og kat

Kronch Lakseolie er et særdeles sundt og velsmagende kosttilskud til hunde og katte, med et højt indhold af de essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er nødvendige, da de indgår i organismens egen dannelse af immunforsvar. Samtidigt er det også præcis de fedtsyrer, organismen ofte ikke får tilført i tilstrækkelige mængder.
Kommer organismen i underbalance af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, medfører dette mangelsygdomme, som hos hunde og katte kan vise sig i form af:

Dårligt immunforsvar: 
Dårlig pels: knækhår 
Forøget fældning
Dårlig tilvækst
Leverforstyrrelser
Generelt dårligt fungerende kirtler overalt i kroppen inklusive kønskirtlerne

Til hvem?
Kronch Lakseolie er særdeles velegnet til hunde og katte med hud- og pelsproblemer som bl.a. tør hud, fældning, kløe, skæl og mat pels. Daglig brug af Kronch Lakseolie medvirker til at afhjælpe/forebygge disse problemer.
Kronch Lakseolie medvirker til øget frugtbarhed.


Hvorfor Kronch Lakseolie?
Hunde og katte har brug for både omega-3 fedtsyrer og omega 6-fedtsyrer. Oftest får dyrene allerede en del omega-6 fedtsyrer (findes især i olie fra soja, solsikke, vindrue og majs) igennem det nuværende foder - mens det især kniber med omega-3 fedtsyrer. 
Omega-3 fedtsyrer findes især i fede fisk (herunder laks). 
Omega-3 fedtsyrer er en medvirkende årsag til styrkelse af bl.a. immunforsvar samt øget frugtbarhed. Meget af den sundhedsfremmende virkning af omega-3 fedtsyrer er knyttet til to fedtsyrer kaldet EPA og DHA, hvilke laks har et stort indhold af. Disse to fedtsyrer findes kun i fisk og ikke andre steder i naturen.
Omega-6 fedtsyrer har en positiv virkning på hud- og pelsproblemer (bl.a. tør hud, fældning, kløe, skæl og mat pels). 

Kronch Lakseolie er anderledes!

  • Kronch Lakseolie indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer i et sådant forhold, at det gør den særdeles velegnet som kosttilskud til Deres hund.
  • Kronch Lakseolie udvindes ved koldpresning (lav temperatur) af den friske laks. Koldpresning sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. At Kronch Lakseolie er koldpresset, betyder endvidere, at den er meget koncentreret og dermed økonomisk at bruge. Almindelig fiskeolie, som udvindes ved kogning af alle mulige forskellige slags fisk, indeholder langt flere mættede fedtsyrer og har derfor ikke samme gavnlige virkning.
  • Kronch Lakseolie er nøje deklareret og udstyret med en praktisk doseringspumpe, som gør den let og hygiejnisk at anvende.
  • Kronch Lakseolie fremstilles som et rent naturprodukt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve-/smagsstoffer.

Dosering: 

Relaterede produkter

Kronch SalmoCa oli 500 ml

169,95 kr.

Fyra Ess B-vitamin 1000ml

129,95 kr.

F.ESS B-VITAMIN 2700ML

229,95 kr.