Optima Nova Killing m/ Kylling

159,00 kr.

Detaljer om produktet

Optima Nova Killing m/ Kylling


Letfordøjeligt premium-foder til kattekillinger mellem 2 og 12 måneder, med 75% fjerkrækød, med præbiotisk FOS & MOS, rig på omega-3 & omega-6-fedtsyrer og taurin

Posestørrelse:
2 kg. og 8 kg.

Kattens opførsel og spisevaner minder meget om vildkatte, løver, tigre og leoparder. Først og fremmest er de kødædere fra naturen. Hvis katte levede i vildmarken, ville deres næring hovedsageligt bestå af frisk, fedtfattigt og proteinrigt kød.
Optima Kitten er et naturligt kattefoder, som er tilpasset de særlige ernæringsbehov hos katte i vækst fra den 2.til den 12. levemåned. En kødandel på 75% sørger for masser af kvalitetsproteiner. En højteknologisk fremstillingsmetode gør det muligt, at forarbejde frisk kød med kun en enkelt opvarmning under produktionen og dermed sikre en lavere denaturering af proteinerne. Dette garanterer proteiner i topkvalitet. Også næringsstoffer og vitaminer bibeholdes stort set med denne metode. Omkring 40% af kødet består af frisk kød med 0% knogler, 30% dehydreret kød, som leverer essentielle aminosyrer, og 5% dehydreret lever, som gør foderet ekstra letfordøjeligt.

Righoldige omega-3 og omega-6 fedtsyrer kan styrke immunsystemet og beskytte imod adskillige sygdomme. Udviklingen og funktionen et sundt nerve- og hjertekredsløb fremmes. Kombineret med zink kan gendannelsen af huden og en sund og glansfuld pels understøttes. FOS er præbiotisk virkende stoffer, som fungerer forebyggende på udbredelsen af patologiske bakterier i tarmen og som kan fremme de gode bakterier, som sørger for en afvejet tarmflora. MOS, ligeledes med præbiotisk virkning, kan hjælpe med nedbrydningen af skadelige bakterier og deres vækst, samt styrke kroppens eget forsvar. Den vigtige aminosyre, taurin, er ekstra vigtig for katte, da de ikke selv kan producere stoffet i kroppen. Den understøtter syns- og hjertefunktionen og kan forebygge hjerte- og fordøjelsesforstyrrelser. Citrusekstrakt har et højt bioflavonid-indhold med antioxiderende virkning. Aldersprocessen sættes ned i tempo, cellebeskyttelsen styrkes og beskyttes mod frie radikaler.
 

Relaterede produkter

Leonardo Auldt Kornfrit Kylling

49,00 kr.

Eukanuba Kitten Healthy Start

189,00 kr.

Leonardo Adult And

399,00 kr.