AdhD Alle de Herlige dyrs tilskudsfoder

240,00 kr.

Detaljer om produktet

AdhD Alle De Herlige Dyrs tilskudsfoder


Når det er svært at holde fokus

Selv om de fleste dyr fodres efter deres huld og behov, sker det, at de ikke får alle de plantenæringsstoffer, som de skal bruge for at opnå optimal livskvalitet.

Ligeledes findes der dyr, som i kortere eller længere perioder oplever ernæringspåvirkning, som f.eks. når de løber hjemmefra eller ligger skabet i længere tid inden, de reddes.

Andre igen kan opleve ernæringspåvirkning i forbindelse med foderskift, ophold på internat, ændringer i deres nærmiljø, som påvirker dem, eller i forlængelse af svær sygdom.

Hvilke symptomer kan være forårsaget af en overordner mangel på næringsstoffer?

Adfærdsmæssig - kan variere fra tilstande af massiv sløvhed eller apati til hyperaktivitet, irritabilitet, have svært ved at interagere eller har et "varmt" temperament.

Fysisk - Hurtigt vægttab kombineret med besvær ved at genvinde optimal vægt. Dårlig pelskondition, lugt fra krop og mund mv. Denne tilstand kan være opstået i forbindelse med kort tids påvirkning, eller den kan være vedvarende suboptimal ernæring.

Fysiologisk - dårlige blodværdier, dårlig tarmflora og tarmfunktion, dehydrering, væskeophobning, nedsat eller dårlig organfunktion mm.

AdhD er udviklet til at understøtte alle kroppens overordnede vitale processer, så dyret genvinder livskvalitet og velvære hurtigst muligt. Den unikke og særdeles brede vifte af phytonæringsstoffer, som findes i AdhD, er vigtig for at tilføre alle kroppens milliarder af celler nok næring til, at de kan restituere medens, de varetager deres daglige aktiviteter.

AdhD er et pulver og kan derfor let drysses over fodret eller suspenderes i olie, hvorefter det kan gives oralt ved hjælp af en sprøjte.

130g. pr. dåse

Relaterede produkter

PM til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.

Rootz til Hund og kat 130 gram

416,00 kr.

AM til Hund og Kat 130 gram

416,00 kr.