Nutz til hest 500 ml.

(00101)

298,00 kr.

Detaljer om produktet

Nutz, Tilskud til hest


Nutz er koncentreret næring fra nødder, kerner og frø. Nødder, kerner og frø er gode kilder til naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer og sunde fedtstoffer.
Afhængig af kilden, bidrager ingredienserne med en palette af næringsstoffer, som nærer immundsystemet, giver energi til alle kroppens processer og booster fordøjelsessystemet.

Som alle planteformidler, er nødder, kerner og frø ufuldstændige protein- og fedtkilder og kan derfor med fordel kombineres med den øvrige fodring for optimal protein fordøjelse, at hjælpe ved genopbygning af celler, væv, organer og systemer generalt.
Et tilskud nødder, kerner og frø tilfører ligeledes en bred vifte af vitaminer, som: vitamin C, D, E, k og alle B vitaminer, kalcium, magnesium, fosfor og kalium. Derudover forsynes kroppen med mange vigtige sporemineraler som f.eks. mangan og zink, aminosyrer som arginin, methionin, histidin, tyrosin og listen kan forsætte...

Et supplement med nødder, kerner og frø er således af enorm betydning for vedligeholdelse og genopbygning af kroppens strukturer, man kan sige, at det er naturens egen vitamin og mineral olie.

Indeholder: 500 ml.

Dosering:
Hest: 2 spsk. (30ml.) iblandes foderet pr. dag
Pony: 1 spsk. (15ml.) iblandes foderet pr. dag

 

Relaterede produkter

ImVet til hest 500 ml.

298,00 kr.

SolVet

240,00 kr.

AM til Hest 500 ml.

298,00 kr.